Бізнес Ліга 2023-2024 Анонс 10 туру

icon-07.jpg

Бізнес Ліга 2023-2024

Анонс

 

Ліга «А» 3 тур

 

ФК Легія - GRIFFIN

 

  Чергове побачення претендентів на перемогу у чемпіонаті. Не скажемо, що головних, адже з огляду на рівень гри та турнірне становище на даний момент, головним слід вважати їхнього конкурента - SKIDKA.UA, проте цей факт досить умовний… тому, зійдемося на - претендентах на перемогу у першості, і це правда, а тому – їхнє «побаченння» особливе саме з цієї точки зору. Тим більше, що втрачати очки не бажано, як одним так і іншим… аби не відпустити підопічних Шуста, яких наздогнати потім стане значно складніше.

Оцінимо шанси як  50 на 50

 

Ліга «В» 2 тур

 

МФК Десна – ФК Штурм

 

   І ті і інші прагнули потрапити у лігу «А», але дещо, можливо, переоцінили свої сили або недооцінили майстерність і досвід суперників. Менше з тим, Ліга «В» завжди була відповідно високого професійного рівня і її учасники мало чим вирізнялися від учасників Ліги «А», а деякі з них і не поступалися взагалі. Тому, перемога у даній Лізі завжди була над-серйозним ігровим досягненням, яке справедливо слід вважати однією з найвищих його вершин.

Що до шансів, то тут питання досить умовне, адже сили для перемоги мають як одні, так і інші… думається, що цього разу переможе той, хто зіграє більш холоднокровно, а це скоріше питання вже із розряджу психологічної підготовки, а тому -

оцінимо шанси як 50 на 50

 

Андрій Плахотнюк