Бізнес Ліга 2022-2023 Ліга "B" фінали

LUX_0014.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «В» фінали

  • Дещо неочікуано,але цілком заслужено - AURORA Team переграли у фіналі MANZANA і завоювали золоті нагороди!
  • Новачки «рулять» - ще один новобранець турніру STRON виграв «малий фінал»! 

Закінчився сезон і у Лізі «В» - «золото» завоювали дебютанти турніру АURORA Team, які переграли у фінальному матчі MANZANA (срібні нагороди); у «малому» фіналі звитягу святкували теж умовні новачки STRON, які переграли VIATEC

В індивідуальних номінаціях:

  1. Найкращий бомбардир Ліги «В» - Олійник Сергій (STAR) 
  2. Найкращий форвард Ліги «В» - Войтенко Дмитро (MANZANA)
  3. Найкращий воротар Ліги «В» - Лисюк Андрій (AURORA Team)

LUX_0010.jpg     LUX_0009.jpg  

143123.jpg

 

MANZANA - AURORA Team 1:3

 

Як не дивно, але номінальні господарі не мали технічної переваги у цьому матчі, я така прогнозувалася… «MANZANA» не вдалося повноцінно заволодіти центром і нав’язати супернику свою гру. «AURORA Team» не програвали позиційно і витримували темп, при тому досить вдало стримували атаки суперників і огранізовано контра-атакували самі.

Відверто кажучи, віддати комусь перевагу було складно, принаймні в першому таймі, а от у другому… «Новачкам» вдалося  піймати «фаворитів» на контр-атаці і повести у рахунку… а далі зіграти вже досить прагматично по рахунку. Слід визнати, що в цей момент нерви у гравців до цього сезону постійного учасника Ліги «А» дещо здали і як наслідок, помилки у захисті, пропущені голи і вилучення… Єдиний м’яч «MANZANA» вдалося забити лише на останній 28 хвилині матчу, результат якого дозволив вітати їх суперників, нового чемпіона престижної Ліги «В» - «AURORA Team»!

  • Андрію, стали найкращим голкіпером Ліги, стали чемпіоном у складі команди – джек-пот, практично! Ваші враження?
  • Враження чудові і неймовірні!
  • Що сьогодні було більш важливим- командні дії чи індивідуальна майстерність?
  • Завжди важливі командні дії, адже вони приносять більше користі. Команда сьогодні грала добре і виконала всі установки тренера
  • Перший тайм, до речі, був натужним… у другому як-то кажуть вже «пішов процес»
  • Так, я так і думав що гол… один треба…
  • Тобто, гра була до забитого?
  • Так, якщо ми заб’ємо перший, то ми ловитимемо на контратаках… ну, так і вийшло, ви бачили, що нам вдалося потім зловити їх, я так і думав, сказав після матчу Андрій Лисюк, голкіпер «AURORA Team»

LUX_0012.jpg     LUX_0011.jpg  

 

VIATEC – STRON 2:3

 

Ще більш драматично розгорнулися події під час «малого» фіналу, адже після того як «STRON» повів у рахунку на 11 хвилині зустрічі (забив Івановський), суперникам зусиллями Потапова вдалося відновити рівновагу і на перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1 з певним очікуванням на ініціативу «VIATEC», але… прикрий авто-гол на 20 хвилині психологічно надломив гравців, і навпаки додав впевненості у дії суперників -  «STRON» вдалося забити ще і довести гру до, цілком заслуженої перемоги – вітаємо!

  • Дмитре, для вашої команди це перший сезон і третє місце слід вважати успіхом
  • Так, я думаю, що це задовільний результат – у нас було завдання потрапити у призери і ми його виконали. Дякую, хлопцям, що змогли. Гра була рівна, така сама як і у півфіналі проти «MANZANA»… всі команди рівні були і тут кожна гра була як останній бій, сказав Дмитро Бровко, тренер «STRON»

LUX_0057.jpg   LUX_0056.jpg

LUX_0055.jpg   LUX_0054.jpg

 

Андрій Плахотнюк