Бізнес Ліга 2022-2023 Ліга "B" 4 ТУР

DSC_2464.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «В», 4 тур

  • Вже стали відомими імена трьох півфіналістів Ліги! 

Ситуація у Лізі набула майже вирішального стану – результати матчів четвертого туру вже визначили імена трьох півфіналістів – MANZANAAURORA Team і STRON

Доля останньої путівки вирішиться у матчі VIATEC - STAR

У бомбардирських «баталіях» попереду все той же Сергій Олійник зі STAR із сімома голами в активі… 

 

STRON VIATEC 2:3

 

Відверто кажучи, певною мірою цей результат слід вважати неочікуваним, оскільки останнім часом «VIATEC» не демонструє належної гри і відповідно результатів, а новачок навпаки - «STRON» в кожній грі викладається, демонструючи непогану комбінаційну гру і мав цілком пристойний результат напередодні двобою… Отже, якщо б гра закінчилася перемогою дебютанта або на край нічиєю, то це нікого б не здивувало… але не поразкою підопічних Негеля.

Менше з тим, розклади розкладами, а «VIATEC» видав один з найкращих своїх матчів – хлопці діяли організовано і поставилися достатньо відповідально до своїх функцій на паркеті. Та й характер команди нарешті зіграв свою роль… якби ж то так раніше, але добре що хоч зараз, адже з огляду на турнірну ситуацію «VIATEC» тепер отримав хороший шанс на півфінал з четвертого місця, а за певних умов (поразка STRON в останньому турі) вони зможуть в ½ фіналу кваліфікуватися взагалі і з третьої позиції…

  • Вітаємо з перемогою, до того ж, ви забили переможний гол
  • Дякую, так, ми сьогодні грали і віддавалися повністю – сподобалася дуже гра
  • Але в певний момент коли ви повели в рахунку, то трохи загубили свою гру, чим скористався суперник - зрівняв рахунок і навіть вийшов вперед. За рахунок чого вдалося повернутися у гру і виграти?
  • Ну, десь вдача була на нашому боці, ми віддавалися грі, завдяки всій команді, а ми дуже допомагали один одному,сказав після матчу Олександр Полішко, гравець «VIATEC»

DSC_2421.jpg     DSC_2386.jpg

 

В іншому матчі туру MANZANA переконливо обіграли STAR - 4:0

 

Що автоматично зробило команду півфіналістом і тепер можна трохи відпочити і зачекати на свого суперника…

 DSC_2573.jpg     DSC_2647.jpg

Андрій Плахотнюк