Бізнес Ліга 2022-2023 КЛ "gold" 4 ТУР

DSC_2336.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023» 

Корпоративна Ліга «gold», 4 тур

  • Знову зміна лідера – Євротехнобуд повернувся на першу сходинку!

В Корпоративній Лізі «gold» матчі вікенду знову внесли зміни у верхівку турнірної таблиці – трохи пригальмували БРСМ-Нафта (підопічні Костенка зіграли внічию) і цим повною мірою скористалися їхні головні конкуренти – Євротехнобуд переграли Plastics Ukraine і посунили з верхівки «паливних»

 

Євротехнобуд – Plastics Ukraine 5:1

 

Що тут скажеш… ми надіялися, що підопічні Лагойди все ж таки дадуть бій але не склалося - Plastics Ukraine програли і програли відчутно, що автоматично позбавило їхню команду будь-яких шансів на золото і срібло, але є ще, хоча й примарний, невеличкий шанс поборотися за бронзу, проте дуже примарний

  • Ігоре, впевнена перемога, настрій хороший і емоції на відповідному рівні
  • Гарні емоції… по цій грі ніяких питань немає і зробили гру і дали пограти всім, настрій гарний, перед грою хотілося аби було спокійно і Слава Богу що так і відбулося. Сьогодні ми задоволені але ситуація у групі неоднозначна,сказав після гри Ігор Аладьїн, гравець «Євротехнобуд»

DSC_1603.jpg     DSC_1583.jpg

 

БРСМ-Нафта – СБ-Team 1:1

 

Гра вийшла досить бойовою і суперники були гідними один одного, а тому й рахунок матчу слід вважати цілком справедливим

  • Романе, я так розумію, що цей результат навряд чи влаштував вашу команду?
  • Так, я минулого разу казав що гра проти «Євротехнобуда» була варта фіналу, а сьогодні гра була не гіршою. Дуже складний суперник. Ми припустилися помилки на початку але добре, що потім вдалося зрівняти рахунок. Попереду ще дві гри і кожна гра як фінал, сказав після матчу Роман Холодний, капітан «БРСМ-Нафта»

DSC_2331.jpg     DSC_2253.jpg

Андрій Плахотнюк