Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "D та КЛ elite" 5 ТУР

TOP_7594.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «D та КЛ еlite», 5 тур

  • Зміна лідера – оступилися обоє, але WindRose трохи легше!
  • Не програли і це вже добре – КАНОН грає внічию з Юг-Контракт!

  

Тур став ще тим.., а вірніше його результати! Судіть самі: лідер GRIFFIN програв; у матчі проти Гідропарк-УАПГ втратив очки WindRose, але за рахунок нічийного результату зміг вийти на перше місце групи!

Також, зазначимо, що минулорічний чемпіон КАНОН перервав свою невтішну серію з поразок і зміг таки здобути хоча б одне важливе для команди очко! Взагалі-то, по ходу матчу підопічні Листопада вигравали і мали чудову можливість записати собі в актив три залікові пункти.

У суперечці бомбардирів попереду Олександр Нінічук з WindRose, який відзначився у звітному турі двома голами і з 7-ма заліковими пунктами впевнено лідирує

 

НУОУ – INTERLUX 1:3 

 

Студенти прагнули перемоги і вона їм була вкрай потрібна (НУОУ з одним очком замикають турнірну таблицю відбіркової групи), але організаційний командний порядок суперника та індивідуальний яскравий матч у виконанні нападника «INTERLUX» Василя Лавренюка, який оформив у зустрічі хет-трик, завадили «військовим» поповнити свою скромну на цей момент очкову скарбничку хоча б одним заліковим пунктом. У результаті, поразка і НУОУ очевидно в трьох матчах, що залишилися, найперше слід налаштувати командну гру і готуватися вже до участі у КЛ «elite»

LUX_5672.jpg   LUX_5711.jpg

 

GRIFFIN – BigBoard 1:2

 

Хто б міг подумати до зустрічі, що підопічні Варениці, які на хорошому гросмейстерському рівні зіграли останні кілька ігор, в звітному матчі проти «BigBoard» «піймають» облизня?! А от і піймали… причому, що вразило, «грифони» були взагалі не схожі на себе – катастрофічно високий рівень браку в найпростіших ситуаціях, відсутність тактичної гнучкості і взагалі розуміння того, що саме відбувається на поляні… відверто було навіть жалко керманича команди, слова якого ніяк не знаходили своєї реалізації у грі. Безумовно, не модна сказати, що «GRIFFIN» взагалі не мав шансів вирівняти гру і перемогти… але ті поодинокі моменти, що випадали було змарновано практично в нуль. Ну, а що стосується суперника, то «BigBoard» зіграв досить рівно і витримано, і за великим рахунком на цю перемогу заслужив своєю працею на паркеті. 

  • Перемогли «грифонів» - це дорого коштує… Не скажу, що переконливо але результат є. Настрій позитивний?
  • Настрій добрий, дякую за привітання. У нас сьогодні було чотири заміни і ми витримали, при цьому, всю гру фізично… нам допоміг швидкий забитий м’яч у першому таймі і ми мали змогу грати по рахунку, на контрах від захисту своїх воріт. Тому така гра можей не дуже гарна, але… комфортна від оборони…
  • Так, вийшло ефективно, доволі стримано грали, але результат є. Але… скажіть, а щоз командою відбувається? В інших матчах з менш сильними суперниками ви грали значно цікавіше, проте …програвали
  • Бувають такі дні… буває залітає, а буває ні. Мали перемагати, але не перемагали. Ми дуже задоволені, що перемогли сьогодні «GRIFFIN»
  • Когось виділите? 
  • Ні, вся команда грала і вся заслуговує на шану,сказав після гри Євген Малик, капітан «BigBoard»

LUX_7063.jpg   LUX_7074.jpg

В інших матчах:

 

КАНОН у матчі проти Юг-Контракт вдалося не програти (підопічні Листопада терпіли «фіаско» в останніх матчах), проте і перемогу втримати теж не змогли, у підсумку нічия -2:2

 

  • Володимире, провальний перший тайм гри… взагалі, ваш аналіз гри…До речі, вже давненько не бачили вас на полі … коли збираєтесь повернутись?
  • Я думав, що сьогодні вже повернуся, але було достатньо якісних гравців і думав найперше дати їм зіграти… І по-перше, хочу сказати, аби наші гравці переглянули своє ставлення до гри, до конкретної гри… до себе і до суперника. В мне враження таке, що ми недооцінили суперника… так як ми зіграли перший тайм, то це просто катастрофа, просто катастрофа. Мені дуже не сподобалося як ми зіграли сьогодні, хоча те, що змогли вирвати нічию – молодці, але зіграли в цілому погано
  • То чого більше – розчарування, чи задоволення від того, що вирвали нічию?
  • Однозначно, розчарування, тому що таким тренером як у нас і складом, ми повинні на рівних грати з командами рівня «GRIFFIN» та іншими. Дуже поважаю суперника «КАНОН», але команду де всім за сорок і ми ледь-ледь вириваємо з ними нічию, то так не повинно бути, сказав після гри Володимир Холодовський, капітан «Юг-Контракт»

LUX_7193.jpg   LUX_7209.jpg

 

В матчі ж Гідропарк-УАПГ - WindRose ми стали свідками справжньої сенсації, адже «лівобережні», які в цьому році «зірок з неба» не хапають, змогли призупинити одного з лідерів відбіркової групи – нічия, 2:2! 

 

Цей результат дозволив команді відірватися від останньої сходинку у турнірній таблиці

 TOP_7681.jpg   TOP_7707.jpg

 

Андрій Плахотнюк