Бізнес Ліга 2022-2023 Анонс 4 туру

LUX_4042.jpg

 

Бізнес Ліга «2022-2023»

АНОНС 4 тур

Турнір набирає обертів і відбірковий етап у самому розпалі – саме зараз і визначаються претенденти на продовження чемпіонату в тій чи іншій Лізі… 

 

Ліга «А»

 

STRON – MANZANA

 

Дуже цікава грає очікує на нас із вами, адже перші, обіймаючи другу сходинку в турнірній таблиці і відчувши солодкий  присмак перемоги над досвідченими футбольними бійцями команди «Teleport Poshta», докладуть максимум зусиль аби зняти ще один «скальп» з  не менш майстерних і досвідчених гравців «MANZANA», а другі, враховуючи вкрай невдалий старт (поразка і дві нічиї), безсумнівно зроблять все можливе задля власної звитяги. Тому що поразка залишатиме для  «MANZANA» зовсім невеликі шанси на потрапляння в лігу «А»

 

Ліга «D» КЛ «elite»

 

GRIFFIN – WindRose

 

«Авіатори» наразі знаходяться на вершині турнірної таблиці і навряд чи матимуть бажання залишити її верхівку без бою… Ну, а «грифони», в свою чергу,  здається вже намацали свою гру і однозначно претендуватимуть на успіх, який дозволить підопічним Варениці піднятися на гору і потіснити звідти лідера – центральний матч туру!

  • Дуже важлива гра і нам треба вигравати! Ми з «GRIFFIN» грали раніше, «бодалися», але виграти не могли, проте зараз ситуація трохи інша… і склад у них трохи змінився, але вони все одно сьогодні головні претенденти на лідерство. Ми гратимемо винятково на перемогу ,сказав напередодні зустрічі Ігор Варга, капітан «WindRose»

 

Корпоративна ліга

 

СК Білгород - Colonnade

 

І ті і інші свої матчі минулого туру програли, відповідно докладуть максимум зусиль аби реваншуватися і покращити своє турнірне становище. Яке, в свою чергу, дещо краще у перших, адже «білгородці» мають в активі чотири очки проти одного у суперника. Менше, з тим, набрані очки на розклад сил ніякого впливу не мають і не матимуть, адже суперники в кожному матчі нинішнього чемпіонату грають винятково на перемогу  

Андрій Плахотнюк