Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "D та КЛ elite" 3 ТУР

LUX_3748.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «D та КЛ еlite», 3 тур 

  • WindRose впевнено перемагає ФК Говерла-ЧША і стає одноосібним лідером групи!
  • GRIFFIN знову «на коні»!

У групі визначився одноосібний лідер - WindRose, якому вдалося в очному поєдинку з великим рахунком перемогти свого конкурента за перше місце в групі ФК Говерла-ЧША. Також відзначимо потужну ходу GRIFFIN, які вчергове підтвердили свій високий професійний статус, і підкреслимо звитягу КАНОН, які у статусі чемпіонів починають відвойовувати своє. 

 

ФК Говерла-ЧША – WindRose 0:5

 

Будемо відвертими, що мало хто з нас очікував на такий підсумковий результат центрального матчу туру, адже «горяни» в попередніх іграх демонстрували доволі хорошу гру і цілком заслужено перегравали своїх суперників… «Авіатори», в свою чергу до очної зустрічі підійшли з аналогічним доробком, тому у вирішенні переможця розгром однієї з команд точно не очікувався. І в принципі, він не очікувався і по ходу матчу, принаймні по ходу першого тайму, адже тривалий час рахунок був рівний… Проте, під кінець першої половини «WindRose» змогли використати свій шанс і піти на перерву вже з перевагою, після якої вдалося одразу ж її подвоїти… Мабуть саме цей момент десь психологічно надломив ФК Говерла-ЧША, які у другому таймі змушені були вже ризикувати і діяти навіть десь авантюрно. Саме це і стало основною причиною ще трьох пропущених командою голів. Однак, це ніяк не зменшує заслуги у перемозі безпосередньо їхніх суперників, яким вдалося зіграти потужно в нападі і надійно в захисті 

LUX_5544.jpg   LUX_5606.jpg

 

GRIFFIN – Гідропарк-УАПГ 4:1

 

Якщо відверто, то перемога в цьому матчі «червоних» не викликала до гри і не викликала після її завершення ніякого здивування, адже при всій повазі до «Гідропарк-УАПГ», рівень майстерності гравців «GRIFFIN» об’єктивно вищий. Проте, це в жодному разі не означає, що Теодорович і партнери були заздалегідь приречені – ні. Команда, за певних обставин, яких насправді могло бути багато (проблеми зі складом у суперника, невезіння, або навпаки - особистий фарт і кураж гравців, решта), однозначно могла б зачепитися за позитивний для себе результат. Однак, цього разу перераховані вище чинники не зійшлися, і «Гідропарк-УАПГ» програв, хоча гол престижу в кінцівці таки забив. 

  • В’ячеславе, забили чотири голи, два з яких на вашому рахунку… Третій не вдалося і хто винен… Адаменко? (Євген гольову передачу на В’ячеслава виконав погано)
  • Та ні, я сам винен, бракувало швидкості. Взагалі, команда заграла добре і дали мені можливість відзначитися, вони молодці.
  • Скромно ви так. Загальна ваша оцінка команда і перебігу подій на полі?
  • Хлопці тільки входять в турнір, адже ми тривалий час тут не грали, підтягуємось помаленьку, починаємо відчувати один одного. Суперник намагався діяти на контратаках, але нам вдалося через свого розігруючого воротаря поставити їх в зручну для нас позицію і досягнути бажаного результату.
  • Ви постійно співпрацюєте із Вареницею, тренер ще не приївся (жарт), не заважає вигравати?
  • Ні, ну що ви. Євгеній Валентинович прекрасний тренер, який знає коли треба прикрикнути, а коли підтримати, або й пожартувати. Тому він стільки років постійно з нами, сказав після матчу В’ячеслав Реуцький, граючий президент «GRIFFIN»

LUX_4120.jpg   LUX_3991.jpg


В інших матчах: 

 

BigBoard програв Юг-Контракт - 0:3, і це вже друга поразка «червоних»

 

Цього разу «BigBoard» здебільшого володів ініціативою, але не реалізував свою територіальну перевагу, а пропустивши гол на початку другого тайму, змушений був чим далі тим більше атакувати похапцем… оголяючи тили. Саме цим і можна пояснити пропущені в кінцівці ще два голи

  • Впевнена за рахунком перемога, але ж легко не було?
  • Ні, однозначно, перемога дуже складна і це добре знайомий принциповий для нас суперник, з яким ми граємо кожного року… Сьогодні наші хлопці молодці - били по воротах і заслужено виграли
  • Був момент, коли вас підтиснули і могли забити і не раз…
  • Так особливо в першому таймі і у другому також, але ми не пропустили. Хлопці були сконцентровані і заслужено виграли.
  • Помітив, що після забитого за вказівками Шуста ви свідомо віддали центр поля і стали діяти винятково на контратаках…
  • Так, в принципі була майже така ж гра як і минулого туру, коли ми програли 0:3 але зараз ми били по воротах, сьогодні ми виконали вказівки тренера, тому й виграли, поділився думками Володимир Холодовський, капітан «Юг-Контракт»

LUX_3920.jpg   LUX_3918.jpg

 

Ну, а НУОУ не знайшов сил аби стримати чемпіона ліги «D» КАНОН і поступився - 2:5

 

Після цієї перемоги підопічні Листопада закріпилися на другій сходинці турнірної таблиці, тоді як їхні суперники в цій зустрічі поки ніяк не можуть здобути перші очки в турнірі. Зазначимо, що у двох команд ще є по одній грі в запасі…

  • Кілька слів по грі…
  • Я думаю, що ми виконали план тренера на гру і грали більш спокійно, особливо коли забили другий та третій м’ячі. Трішечки лише зібраніше треба бути і тоді буде взагалі все ок!
  • Кого б виділили, з ким краще грати і хто сьогодні виблиснув?
  • Ні, ми всіодна команда і просто намагаємось виконувати вказівки тренера. Боротимося за найвищі нагороди, сказав після матчу Єгор Карасюк, гравець «КАНОН»

LUX_4649.jpg   LUX_4655.jpg


Андрій Плахотнюк