Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "D та КЛ elite" 2 ТУР

TOP_2936.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «D та КЛ «еlite», 2 тур

 

  • Курс вірний - WindRose перемагає вдруге!
  • Повернення «джидаїв» - GRIFFIN зі щитом!
  • Дорога в гору без втрат – ФК Говерла-ЧША тріумфує!

 

Матчі відбіркової групи виявилися вкрай цікавими і непередбачуваними. Відзначимо верхній рядок в турнірній таблиці після двох турів разом із «авіаторами» ФК Говерла-ЧША, а також добротну, хоча і непросту перемогу «грифонів», ну і тренерський командний тріумф INTERLUX 

 

Юг-Контракт - WindRose 0:3

 

Після перемоги у першому турі, суперники були готові до чергової перемоги у матчі другого туру. І незважаючи на те, що команди прекрасно знають можливості один одного, результат звітної зустрічі передбачити заздалегідь було важко, адже у складах суперників відбулись суттєві зміни, а біля керма одного з них (Юг-Контракт) навіть більше – новий тренер, та ще й який – Олег Шуст… 

Відносно рівний перший тайм зазнав кардинальних змін на останній своїй хвилині – Вадим Антоненко отримав передачу з ауту і, переклавши шкіряного з правої ноги на ліву, качнув захисника і влучно пробив у правий від голкіпера «Юг-Контракт» верхній кут воріт – ГОЛ!

Цей м’яч кардинально змінив ситуацію на поляні, адже «авіатори» після перерви отримали можливість надалі грати на контратаках, вдало використовуючи вільні зони у стані суперника, які через суттєве збільшення атакуючих дій підопічних Шуста стали періодично виникати у захисті команди. Саме це і стало причиною ще двох голів у ворота «південних». Проте, задля правди, зазначимо, що «Юг-Контракт» мав не одну можливість аби змінити хід поєдинку, проте використати які завадили як ефективні дії суперника у захисті, так і відсутність холоднокровності у діях власних гравців атаки.

  • Рахунок цілком комфортний і прийнятний для вас…
  • Так, з «Юг-Контракт» ми зіграли за останні півтора року ми зіграли вже ігор сім і кожна гра бойова і сьогодні також нічим від попередніх не відрізнялася. Дуже подобаються такі команди які вміють грати у футбол і нав’язують боротьбу. Від таких ігор отримуєш задоволення.
  • На мій суб’єктивний погляд, в вашій грі сьогодні було значно більше конструктиву ніж у минулій…
  • Так, звісно ми працюємо, тренуємося і тиждень готуємось і щось награєм, нові хлопці з’явилися, покращується взаєморозуміння,зазначив після матчу Ігор Варга, капітан «WindRose»

TOP_2950.jpg     TOP_2922.jpg

 

BigBoard – INTERLUX 2:5

 

В черговий раз ми отримали результат ефективних та вчасних дій тренера… У кожній грі виникає момент, коли потрібно реалізувати під час матчу певні зміни: у тактиці, підбадьорити, чи заспокоїти гравців, зробити необхідну ротацію… Саме це і вдалося у складний момент у грі зробити Володимиру Збанко, який вчасно взяв тайм-аут і провів необхідну роботу з гравцями… Ми пам’ятаємо, що перемагає команда, а програє тренер, але цього разу не можемо не відзначити ефективну роботу коуча «INTERLUX», вчасні дії якого стали фундаментом позитивних для його команди змін на паркеті.

  • Перемога – це завжди добре, що відзначите по грі?
  • З точки зору команд та вболівальників, сьогоднішня гра вийшла цікавою. Попустили прикрі два м’ячі, але тренер вчасно взяв тайм-аут і ми змогли зібратися і довести матч до логічного переможного рахунку,поділився своїми враженнями про матч Олег Мельниченко, гравець INTERLUX

TOP_3262.jpg     TOP_3244.jpg

 

ФК Говерла-ЧША – Гідропарк-УАПГ 6:3

 

Про принциповість даного матчу годі й казати, адже цей факт давно вже відомий у Лізі. Команди по ходу вже декількох років є непримиримими та безкомпромісними суперниками. Через це часто-густо матчі між ними завершуються з великою кількістю карток різного кольору… Проте, цього разу в основному емоції стримати вдалося, хоча декілька запалень під час матчу цілком могли перерости у масштабну футбольну «пожежу» і добре, що цього разу обійшлося. 

Перемоги прагнули обидва колективи, проте аргументи номінальних господарів виявилися більш аргументованими, принаймні цього дня. Гравці ФК Говерла-ЧША особливо після перерви були більш зосереджені на результаті і відповідно краще працювали із м’ячем. Ця перемога дозволила команді Шуфрича разом із «WindRose» очолити турнірну таблицю відбіркової групи.

  • Михайло, перемога у вкрай принциповій грі…
  • Так, ми кожного року граємо із цією командою. Сьогодні результат на табло, у нас хороший склад, ми виконали установку тренера, ми задоволені грою і результатом.
  • У другому таймі за рахунок чого вдалося діяти настільки ефективно?
  • Командна гра, бажання, ми вийшли на другий тайм з новими силами на другому диханні і показали результат,сказав після матчу Михайло Козаченко, капітан ФК Говерла-ЧША

TOP_3136.jpg     TOP_3063.jpg

 

GRIFFIN – НУОУ 5:2

 

«GRIFFIN», отримавши дещо несподіваного смачного ляпаса у першому турі від ФК Говерла-ЧША, на свою гру проти «НУОУ» вийшов максимально зосередженим і налаштованим винятково на переможний для себе результат. Відверто кажучи, приємно було спостерігати за «червоними» ветеранами, які сумлінно виконували майже усі точні настанови свого легендарного тренера – Варениці. Ну а ті, що не виконали, призвели до двох пропущених м’ячів, хоча… якщо відверто, то їхні суперники могли забити і більше, як власне і пропустити. Водночас зазначимо, що хлопчиками для биття «НУОУ» точно не стали і мали шанси зачепитися за позитивний для себе результат, проте… цього разу далася взнаки різниця у класі виконавців…

  • З поверненням нас!
  • Вітаю, пане В’ячеславе, хоча перший млинець у вас і став «комом», але не будемо повертатися до тієї дещо несподіваної поразки і поговоримо про перемогу нинішню
  • Так, але все-одно слід повернутися, адже ми стартувати думали нахрапом, але не сталося – нам дали граного ляпаса і ми прийшли у себе. Сьогодні, до речі, почали здорово, а потім виникли проблеми, проте добре , що зібралися і все закінчилося так як треба, перемогли по грі.
  • У другому таймі за рахунку 4:2 суперник щонайменше вибачив вас двічі
  • Згоден але це ж футбол – вирішили зіграти на результат і ледь не отримали розплату
  • Бачу, що ветерани ще можуть, хоча і не так швидко
  • Так, все не так швидко як було 10 років тому, але нічого… в нас є бійцівські якості, є дух переможця – будемо битися,зазначив після матчу В’ячеслав Ревуцький, граючий президент «GRIFFIN» 

TOP_3845.jpg     TOP_3780.jpg 

Андрій Плахотнюк