Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "AB" 1 ТУР

TOP_2782.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Ліга «АВ» 1 тур

  • Чемпіон починає з перемоги - ФК ЛЕГІЯ перемагає !
  • Бойова нічия в матчі SKIDKA.UA ARTUR MUSIC не влаштувала суперників… майже!

 

От і стартував чи не найскладніший чемпіонат Української Асоціації Бізнес футболу. Найперше слід подякувати ЗСУ за можливість під час війни тим, хто в тилу підтримувати спортивне активне життя!

Чимало футболістів команд нині на передовій і приємно, що практично всі учасники змагань про це не забувають і дякують та підтримують хлопців.

Згідно регламенту першості цьогоріч учасники розбиті на три дивізіони, в кожному з яких по дев’ять команд, які зіграють між собою в одне коло  і відповідно до результатів розділяться:

З ліги «АВ» перші чотири команди відправляться у лігу «А», а решта п’ять у лігу «В»; з ліги «D та КЛ elite» команди поділяться на «D» та «КЛ elite»;  аналогічно розмежування відбудеться і в «Корпоративній лізі». 

Розпочнемо з ліги «АВ»

Перерва між чемпіонатами була настільки незначною, що ліпше сказати, мінімальною, а тому фізична форма учасників відчутних змін навряд чи зазнала, адже клуби ліги «АВ» знаходяться у цей період в гарному функціональному стані практично гарантовано…

Однак, що стосується складів, то тут зміни відбулися, через озвучені вище обставини, отже:

 

SKIDKA.UA – ARTUR MUSIC 2:2

 

Матч по собі залишив цілком позитивне враження, адже суперники продемонстрували хороший рівень гри і при тому були гідні один одного. Цікаво, що на відміну від переважної більшості своїх минулорічних матчів в Лізі, «SKIDKA.UA» не пропустила одразу в дебюті, а з самого початку матчу досить організовано діяла як в атаці, так і в захисті свої воріт. А пропущений м’яч в кінці першого тайму носив скоріше випадковий характер, адже після прострілу суперника м’яч влучив у руку захисникові команди і пенальті, яке кваліфіковано реалізував один із героїв минулорічного фіналу за бронзу Руслан Нафталієв з «ARTUR MUSIC». 

Підопічні Шуста, в свою чергу, не знітилися і ще до перерви мали можливість відігратись, проте ефективні дії суперників у захисті не дозволили відновити статус-кво.

Підопічні Борсука-старшого, який був відсутній на грі, ніби по команді, «опустились» до своїх воріт і розпочали діяти винятково від оборони, періодично проводячи доволі небезпечні контратаки, чим не дозволяли розслабитись захисту «білих».

Одна з таких принесла результат на початку другого тайму, коли Артем Охременко зробив перевагу своїх партнерів цілком комфортною – 2:0.  

Незважаючи на цей факт підопічні Шуста змогли зібратися і додати в свої дії значно більше порядку, аніж його було у першій половині гри - гравцям «SKIDKA.UA» вдалося втамувати нерви і швидко та ефективно позбавлятися м’яча. А головне, вдало відкриватися на ефективні дії та гострі передачі партнерів. Голи у відповідь не забарилися – Ярослав Заворотний протягом п’яти хвилин оформив дубль. І що цікаво, «SKIDKA.UA» і після цього не повернула голкіпера в рамку (команда за рахунку 1:2 замість воротаря випустила шостого польового гравця), красномовно підкреслюючи своє головне завдання перемогти, однак дотиснути суперника і вирвати перемогу не змогли.

  • Нічийний рахунок в актив, чи все ж таки більше розчарування від результату?
  • Я думаю, що в актив, адже програвали 2:0 і на останніх хвилинах гри вдалося вирівняти гру і це можна записати в актив, були ж моменти в кінцівці матчу і так по грі мали забивати. А становище вдалося вирівняти за рахунок того, що ми не скидали обертів, продовжували натиск на ворота суперників, які класно при тому грали у захисті, щільно. Але ми все ж таки знаходили ключі для того аби створювати моменти… трохи підвела реалізація,поділився своїми враженнями Максим Войток, гравець SKIDKA.UA

TOP_2216.jpg     TOP_2143.jpg

В інших матчах:

 

MANZANA не змогла втримати переможний рахунок у матчі проти STAR і відповідно оформити вольову перемогу (по ходу зустрічі номінальні господарі навіть поступалися 0:2) – на останній хвилині зустрічі рівновагу відновив і Сергій Олійник! У підсумку, в матчі MANZANA – STAR, нічия - 3:3

 

TOP_2476.jpg     TOP_2448.jpg 

 

Ну, а минулорічний чемпіон ліги «А» ФК «ЛЕГІЯ» єдиний, хто зміг в першому турі святкувати звитягу – з рахунком 4:1 чемпіони перемогли Teleport Poshta.

 

TOP_2750.jpg     TOP_2683.jpg 

Андрій Плахотнюк