"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Ліга "А" фінали

LUX_0780.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022»

Ліга «А» фінали

  • ФК ЛЕГІЯ та ARTUR MUSIC знають рецепти перемог! 

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

В елітній Лізі визначилися імена переможців чемпіоном Ліги «А» стали ФК ЛЕГІЯ, які у надскладній зустрічі зуміли вирвати звитягу у підопічних Шуста – SКIDKA.UA відповідно отримали срібло. Ну, а бронзові нагороди дісталися ARTUR MUSIC, які в протистоянні із MANZANA виявилися сильнішими. 

В індивідуальних номінаціях: найкращим форвардом ліги «АВ» визнано Дениса Хруля, нападника ФК «ЛЕГІЯ», а найкращим голкіпером став Денис Аникеев, воротар ARTUR MUSIC.

МVP фіналу став голкіпер ФК «ЛЕГІЯ» - Денис Сабатюк

LUX_0783.jpg     LUX_0791.jpg

Належне було віддано і суддівському корпусу, серед яких найкращими арбітрами було визнано:

  • Романа Коростишевського
  • Юрія Зоренко
  • Сергія Старча
  • Олега Парасунько

LUX_1270.jpg     LUX_1889.jpg

LUX_1880.jpg     LUX_0923.jpg

Спеціальну нагороду «За допомогу в організації турніру» отримав головний арбітр – Сергій Соботюк

 LUX_1892.jpg

 

ФК ЛЕГІЯ – SКIDKA.UA 3:2

 

  • Денис, ви здобули перемогу… проте, наскільки вона є логічною в контексті того, що відбувалося на паркеті? Адже моментів біля ваших воріт протягом матчу було більш ніж достатньо і гольових…
  • Моментів дійсно було дуже багато і гольових, але як я вже казав після півфіналу, що вдача завжди на боці найсильнішого - сьогодні вдача також була на нашій стороні. А на рахунок гри, то хлопці вірно пожартували, адже ми сьогодні грали в анти-футбол. Мирозуміли, що суперник більш професійний, в кращій формі і ми могли виграти сьогодні тільки за рахунок силової боротьби і закидань вперед. Ми розуміємо, що це не той футбол, який хотіли би бачити глядачі, але вибрана тактика дала результат
  • Зокрема ви взяли участь практично у кожному забитому м’ячі, адже саме після ваших закидів на стовпа і було забито голи… у другому таймі, до речі, трохи підсіли
  • Фізично ми не підсіли, можливо трохи психологічно як казав тренер нашої команди Іван Гуцький, що для когось з нас це взагалі останній фінал Ліги «А», адже команда у нас вікова, тому хлопцям необхідно було «викластися» з першої і до останньої хвилини, що ми і зробили,сказав після матчу Денис Сабатюк, голкіпер ФК «ЛЕГІЯ»

Якщо відверто, то «SКIDKA.UA» самі винні у поразці в цьому матчі, адже неквапливий, а часом елементарно безвідповідально незосереджений «вхід» у гру призвів до того, що підопічні Шуста протягом трьох перших хвилин пропустили два голи! Взагалі-то перша половина першого тайму однозначно була за їхніми суперники, які ввійшли у гру максимально мобілізованими – застосували активний пресинг і запропонували швидкий перехід від оборони до атаки за рахунок довгих та переважним чином точних закидів своїм голкіпером на стовпа. Подібна проста тактика чомусь стала несподіванкою для «SКIDKA.UA», яким частенько так і не вдавалося перекрити більш високих та фізично міцніших стовпів ФК «ЛЕГІЯ» - Потапова та Якубаша, які замінюючи на паркеті по ходу гри один одного вправно виконували свою кремезну роль!

Шуст, звичайно все це бачив і через певні корекції і тайм-аут, зміг достукатися до своїх футболістів, яким вдалося м’яч опустити і головне значно пришвидшити рух «шкіряного», уникаючи при цьому фізичного контакту з більш міцним суперником. Створивши чимало моментів в першому таймі, «SКIDKA.UA» вдалося два з них реалізувати лише безпосередньо перед перервою (обидва голи забив Щериця)

Старт другої половини гри був практично під копірку першого – знову швидкий закид вперед, скидка головою під удар і – ГОЛ, який до речі і виявися переможним. Попри всі намагання виправити ситуацію і відігратися, «SКIDKA.UA» так і не вдалося реалізувати з багатьох створених гольових момент. Супернику вдалося дотерпіти і втримати такий бажаний для себе переможний рахунок - ФК «ЛЕГІЯ» чемпіон, вітаємо!

LUX_0808.jpg     LUX_0811.jpg

LUX_0800.jpg     LUX_0795.jpg 

 

MANZANA - ARTUR MUSIC 1:3 

 

Не секрет, що протягом перших двох етапів турніру саме «музиканти» вважалися головними претендентами на перемогу у чемпіонаті, як за результатами матчів так і за їхнім змістом. Однак у напруженому та драматичному півфінальному матчі «ARTUR MUSIC» поступилися «SКIDKA.UA» 2:3, а тому замість «великого» фіналу змушені були виборювати нагороди «малого»

  • Все одно це – плюс до наших перемог, адже ми сім місяців не грали взагалі і тільки вчора вперше зайшли в зал. Команді «SКIDKA.UA», який ми трішки програли відверто пофартило
  • Сьогодні вирували справжні емоції фіналу…
  • Так, дійсно, чимало майстрів зібралося бізнес-ліги і пляжного футболу тай взагалі… ніхто не хотів програвати, адже треба було дивитися хлопцям в роздягальні в лице. Тому командний дух і зіграв головну роль у перемозі, сказав після матчу Руслан Ніфталієв, капітан «ARTUR MUSIC»

До речі, Руслан в цьому матчі відзначився двічі. А командний дух, про який згадав капітан дійсно домінував на паркеті, причому в таборах обох команд, що і стало запорукою цікавого та видовищного фіналу за третє місце. Фіналу, в якому «ARTUR MUSIC» зумів завершити турнір на мажорній ноті, вітаємо! 

LUX_1432.jpg     LUX_1437.jpg

LUX_1445.jpg 

Андрій Плахотнюк