"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Ліга "B" фінал

LUX_1828.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022»

Ліга «В» 

  • Перший турнір і перемога - Укрметртестстандарт чемпіони ліги «В»!

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

Ліга «В» подарувала в кінці хороший по-футбольному фінал, в якому новачок турніру Укрметртестстандарт зумів здолати супротив іншого дебютанта - GM Team, що правда, досить умовного, адже у складі червоних всім добре знайомі старожили Бізнес-Ліги. До речі, саме в складі GM Team визнано найкращого бомбардира Ліги «АВ» - Артема Охременко, який забив у ворота суперників 16 м’ячів, а MVP фіналу став Микола Кодацький - капітан команди Укрметртестстандарт  

LUX_1899.jpg     LUX_1897.jpg 

 

GM Team – Укрметртестстандарт 2:4

 

Незважаючи на серйозні кадрові втрати в обох командах (Колесніков влітку перйшов з Укрметртестстандарт-у в польський клуб, а у складі GM Team на грі не було Зборовського), фінальна гра подарувала чимало приємних футбольних емоцій, що правда більше все ж таки у табір «стандартних», яким вдалося по грі і створити більше моментів і реалізувати також. Та й взагалі, номінальні гості виглядали переконливіше протягом всього поєдинку, а тому цілком заслужено і перемогли з рахунком 4:2, вітаємо!

  • Пане Валентине, довгий сезон завершено, ваші враження…
  • Емоційні враження тільки саме сильні. Подяка ЗСУ, нашим доблесним воїнам за можливість нам дограти. Вдячні також і організаторам. Гра в цій Лізі була тяжкою як і наш півфінал. Ми прагнули перемогти, хоча в цьому турнірі ми вперше виступали. Думаю, що хлопці виконали усі установки і здобули перемогу,сказав після гри Валентин Бондар, тренер «Укрметртестстандарт»

LUX_1918.jpg     LUX_1931.jpg

LUX_1935.jpg     LUX_1906.jpg

Андрій Плахотнюк