"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Ліга "C" фінали

LUX_1143.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022»

Ліга «С» фінали

  • Нова зірка - STAR перемагає!

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

У лізі «С» кожен із фінальних матчів був по-своєму цікавим, адже ім’я переможця передбачити було завданням марним, а момент істини приходив як правило раптово: в одному випадку доля переможця вирішилася лише після пробиття шестиметрових ударів, а в іншому перевага однієї команди була відчутною і непохитною протягом практично всього ігрового часу.

В першому випадку йшлося про КОВАЛЬСЬКА, які краще реалізували свої шестиметрові удари і вибороли бронзу! 

У головному ж фіналі потужний старт STAR і в подальшому впевнена й результативна гра практично зняла всі питання стосовно переможця ще задовго до закінчення зустрічі – золото у дебютанта!  

Серед індивідуальних нагород: 

  • Владислав Пасічник з КОВАЛЬСЬКА наколотив 13 м’ячів і став найкращим бомбардиром Ліги
  • Найкращим голкіпером визнано Сергія Луніна з WindRose
  • Найкращим форвардом став Дмитро Данильченко з BigBoard 
  • MVP фіналу - Негель Володимир з STAR

LUX_1128.jpgLUX_0191.jpgLUX_0190.jpg

 

STAR - WindRose 4:1

 

Взагалі-то, дебютант був фаворитом і до гри, але це ж був фінал, а особливий статус матчу завжди здатен додати будь-якій команді мотивації й куражу, або навпаки – притиснути своєю відповідальністю. Щось подібне відбулося і у звітному фіналі:  «STAR» діяли розкуто й натхненно, впевнено, на відміну від «WindRose», яким було складно стримувати атаки свого суперника і які по-суті виглядали певною мірою важкувато… можливо далася взнаки семимісячна пауза. Однак, це не значить, що «авіатори» заздалегідь склали свої крила на милість переможцю – ні, але й кардинального супротиву створити не вдалося. Одначе і срібло – відмінний результат! Ну, а «STAR» виборов в дебютному для себе сезоні золоті нагороди в лізі «С», вітаємо! 

  • Пане Ігоре, сезон можна вважати позитивним?
  • Так, звичайно, адже зважаючи за яких умов вийшло дограти чемпіонат, то так, тільки на позитиві.Команді «STAR» виповнилося десять років і ми вперше грали у Бізнес-Лізі і от вдалося виграти! Шкода, що не потрапили у вищий дивізіон, але здобули необхідний досвід, сказав після матчу Ігор Стельмах, адміністратор «STAR» 

 LUX_0194.jpg     LUX_0196.jpg

LUX_0193.jpg     LUX_0192.jpg

 

Юг-Контракт - КОВАЛЬСЬКА 2:2 (п.п. 3:4)

 

Відверто кажучи, гра пройшла на одному диханні – суперники були гідними один одного і кожен з них мав свій шанс на перемогу. Проте, доля того вечора усміхнулася «бетонщикам», які у найскладніший для себе момент, програючи під час пробиття шестиметрових ударів, зуміли дістати з-за «пазухи» холоднокровність і спочатку виправити становище (зрівняти рахунок), а потім і перемогти – у КОВАЛЬСЬКА бронза, вітаємо!

  • Перемогли, але могли і програти… нічия закономірна по грі?
  • Ну 2:2 – закономірний результат, адже моменти були у нас і у них… можливо і справедливо, що все дійшло до серії пенальті. І після того як я не забив останній… ми дуже близько були до поразки, плн наш голкіпер сьогодні вирішив всі питання. Хотілося звичайно у фіналі зіграти, але для початку дуже добре, зауважив по закінченню матчу Владислав Пасічний, капітан «КОВАЛЬСЬКА»

LUX_1134.jpg     LUX_1139.jpg

 Андрій Плахотнюк