"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Ліга "D" фінали

LUX_0946.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022»

Ліга «D» фінали

  • КАНОН довів правильність своїх канонів!

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

Фінали престижної ліги «D» подарували хороші матчі з трудовими конкурентними результатами – спочатку ветеранська ФК АРП 410, програючи по ходу поєдинку 0:3 зробили фантастичний кам-бек і з перемогою 4:3 вибороли бронзові нагороди, а потім вже у золотому матчі КАНОН за хвилину до завершення другого екстра-тайму забили єдиний у матчі гол, який виявився переможним, і стали чемпіонами Ліги! 

В індивідуальних номінаціях:

Нападник «КАНОН» Сергій Мельник із 16-ма голами став найкращим бомбардиром Ліги;

Найкращим голкіпером визнано Віталія Воронкова «КАНОН»;

Найкращим форвардом назвали Євгена Адаменко «ФК АРП 410» 

LUX_1282.jpgLUX_1279.jpgLUX_0930.jpg 

 

ФК АРП 410 – VENTS 4:3

 

Хто  міг подумати, що після 0:3, а саме такий гандикап утворився вже на початку першого тайму, ветерани ФК АРП 410 зможуть не просто забити гол престижу, а й зрівняти рахунок, і навіть більше – виграти цей матч!

Характер…думається, що саме він і зіграв свою вирішальну роль. Чого вартий був лише емоційний спітч воротаря команди Осипенка Дмитра! Але ж подіяло, вітаємо команду!

  • За вашими емоціями спостерігати було справжньою насолодою… особливо після третього пропущеного м’яча… що ви казали своїм партнерам крім нецензурної лексики?…я не почув
  • Якщо так сказати…літературною мовою, то початок у нас був просто феєричний! Ось так приблизно я і сказав, ну може трохи емоційніше
  • Очевидно, вас почули
  • Ну, судячи з усього, так, адже ми забили практично одразу, потім ще і в кінці дотисли.
  • Окрім вашого спітчу партнерам, що стало головним у перемозі?
  • Ми просто сильніші, хоча й вікові вже футболісти але сильніші,поділився своїми думками після матчу Дмитро Осипенко, голкіпер ФК «АРП 410»

LUX_0940.jpg     LUX_0932.jpg

 

Pokupon.ua - КАНОН 0:1

 

Слід віддати належне суперникам, адже вони удвох були гідними високого статусу матчу. І нехай часом гравців підводила майстерність, проте індивідуальні помилки та брак техніки не затьмарили загальне позитивне враження від побаченого. На паркеті був футбол, а це – головне.

Суперники досить надійно діяли у захисті, що було очевидно  більш вагомим ніж атака. Рівна протягом матчу гра перейшла у додаткові екстра-тайми, і тоді коли вже здавалося що шестиметрових не оминути, найкращий бомбардир ліги, нападаючий «КАНОН» Сергій Мельник зробив свою справу – забив переможний гол! Сил і часу для того, щоб відігратися у Pokupon.ua вже не залишилося. Однак, друге місце і відповідно срібні нагороди, то прекрасний результат для дебютанта. Ну, і безумовно вітання підопічним Листопада – чемпіони!

  • Ми звичайно раді перемозі, ми її планували, фінал вийшов достаньо складним. Вважаю, що за рахунок відповідальності і мінімум помилок, ми і змогли сьогодні перемогти,сказав після матчу Олександр Новокрещений, гравець «КАНОН»

LUX_1305.jpg     LUX_1319.jpg

LUX_1289.jpg     LUX_1296.jpg

Андрій Плахотнюк