"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Корпоративна Ліга "gold" фінали

LUX_0255.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» 

КЛ «gold» фінали

  • Віват Чемпіоне - FRIANNA FOODS здобуває золоті нагороди!

 Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

У Корпоративній Лізі «gold» аналогічно до інших прийшов час «збирати каміння»… Одна з найбільш цікава з точки зору конкуренції Ліга підійшла до ключового моменту в чемпіонаті – фінальним іграм. 

БРСМ-Нафта не змогли впоратися із новачком турніру FRIANNA FOODS, які і стали чемпіонами сезону 2021-22 років! У матчі за третє місце Plastics Ukraine довів свою перевагу над кремезними Митник і забрав бронзові нагороди

В індивідуальних номінаціях:

Найкращий бомбардир – Богдан Хора (Plastics Ukraine)

Найкращий воротар – Сергій Генюта (FRIANNA FOODS)

Найкращий форвард Віталій Миколайчук (FRIANNA FOODS) 

LUX_0252.jpg     LUX_1565.jpg

 

 

FRIANNA FOODS - БРСМ-Нафта 3:1

 

Перед звітним матчем шанси на успіх розцінювалися приблизно як 50 на 50, і в принципі фінал підтвердив справедливість даного прогнозу, оскільки очевидної переваги не мала жодна з команд, відповідно й перемогти могли як одні так і інші. Хоча, трохи активніше в принципі були все ж таки номінальні господарі, які дещо частіше доводили свої атаки безпосередньо до їхньої фінальної стадії – ударам по воротам. Швидко відкривши рахунок «FRIANNA FOODS» (забив Сергій Максимець) не менш швидко й ковтнули у відповідь – нападник «БРСМ-Нафта» Євген Смірнов відновив рівновагу у рахунку, яка була незмінною впродовж всього основного часу зустрічі, після чого команди отримали можливість виявити переможця у двох доданих екстра-таймах…  Відчутно втомлені але максимально мотивовані футболісти обох команд робили все можливе задля досягнення позитивного для себе результату, але забити м’яч ніяк не могли – заважали суперники і власні помилки… Саме помилка у захисті гравців «БРСМ-Нафта» дозволила «FRIANNA FOODS» скористатися прекрасним шансом забити гол з шестиметрової позначки – Дмитро Масальов пробив без шансів. Безумовно, що «королі бензоколонок» кинулися рятувати матч, але суперник свої ворота поставив вже «на замок»… Останньою ж краплею у келих невдачі для «БРСМ-Нафта» став авто-гол на останній хвилині 2-го екстра-тайму. «FRIANNA FOODS» перемогли з рахунком 3:1 і в перший для себе сезон в Бізнес-Лізі стали чемпіонами, вітаємо!

  • Дебютна участь і одразу серйозний трофей – як відчуття?
  • Дякуємо ЗСУ, що ми можемо займатися улюбленою справою в такий важкий час і присвячуємо першу нашу перемогу тим нашим хлопцям, які захищають на передовій нашу країну. Відчуття позитивні, ми зібрались, хлопці віддали все задля перемоги і ми перемогли,сказав після гри Денис Фещенко, представник «FRIANNA FOODS» 

LUX_1581.jpg     LUX_1587.jpg

LUX_1572.jpg     LUX_1575.jpg

 

Plastics Ukraine в матчі за третє місце більш ніж переконливо переграв МИТНИК - 7:0, і здобув бронзові нагороди, вітаємо!

 

  • Сезон більш-менш нормальний, можливо трохи не вистачило нас в передостанній грі, тому і грали за третє місце. Але третє місце, це теж дуже достойний. По сьогоднішній грі… суперник не був слабким, просто ми забили свої моменти, а вони ні,скромно прокоментував результат матчу Ігор Лагойда, граючий тренер «Plastics Ukraine»

LUX_0254.jpg     LUX_0253.jpg 

Андрій Плахотнюк