"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" KЛ "elite" 7 ТУР пропущений матч

LUX_7041.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» 

КЛ «еlite» пропущений матч 7 туру

  • Матч між НУОУ та ITG вніс свої корективи у турнірну таблицю!

 

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК. 

 

НУОУ – ITG 4:8

 

Ця гра для номінальних господарів не мала якогось принципового турнірного значення, адже «НУОУ» вже завчасно забезпечили собі місце у фіналі. Чого не скажеш про суперника - «ITG» були зацікавлені у перемозі, адже у випадку такої вони піднімалися в турнірній таблиці і отримували шанс зіграти за п’яте місце.

Досить швидко підопічні Баранова відкрили рахунок (на першій хвилині відзначився Марченко), проте не менш швидко її втратили і навіть більше -опинилися у ролі наздоганяючих (протягом лише однієї хвилини суперник відзначився двічі). Незважаючи на цю обставину команда не опустила руки, а навпаки – зібралися і змогли переломити хід поєдинку. Виділимо Віктора Марченка, який зумів відзначитися чотирма голами у матчі, правда один з них був у власні ворота… Але на той момент це вже не мало якогось принципового значення. 

Важлива, з турнірної точки зору, а найголовніше з командної, перемога «ITG» стала хорошою емоційною складовою вдалої гри амбітного колективу

  • Було дуже приємно зустрітися вперше після початку війни. Всі були раді просто зіграти і всі дуже скучили за футболом. Те, що перемогли, бо добре було сплановано все нашим тренером Барановим, і через те, що у нас не було голкіпера, то ми випустили шостого польового гравця і ми швидко налаштувалися. Незважаючи, що програвали, ми змогли пересилити себе, розбігатися і на характері виграти матч… завдяки тому, що дуже хотіли грати,сказав після перемоги Сергій Брюхацький, гравець «ITG»

Після цієї дещо сенсаційної перемоги номінальних гостей, ситуація із фінальними матчами турнірного розподілу місць у чемпіонаті набула певних змін і відповідно свого кінцевого вигляду. 

Зокрема самі ж «ITG», завдяки цій перемозі будуть грати за п’яте місце проти «LAWGRIS», що ж стосується матчу за третє місце, то там пара буде наступною – «INTERLUX» проти ФК «Говерла-ЧША». Ну, а у фіналі побачимо протистояння «KYIV UNITED» - «НУОУ» 

LUX_6910.jpg   LUX_7016.jpg

 Андрій Плахотнюк