"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" KЛ 4-5 ТУР

0191.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» 

Корпоративна Ліга, 5 тур

  • Перемога і нічия – хороший результат але недостатній для фіналу - Smart Team гратиме за бронзу!
  • Перемога і нічия – хороший резултат, якого цілком вистачило іншій команді – ШЕРИФ пробивається до фінального матчу!

 
Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

  

Smart Team – Експрес 2:0

 

Протягом всього поєдинку ми були свідками досить рівної гри, практично при повній відсутності можливостей для взяття воріт … а ті декілька що виникали, мали здебільшого прописку біля воріт номінальних господарів. Проте ту невеличку кількість небезпечних моментів, що мали, «Експрес» втратив, а під кінець гри взагалі відверто провалив і фактично «привіз» сам собі проблеми. Однак, треба бути справедливим, адже у другому таймі їхній суперник «Smart Team» вдалося певно мірою втамувати емоції і більш-менш налагодити контр-атакувальну гру, що у підсумку подарувало підопічним Горпінича яскраву кінцівку матчу, а разом з тим, зберегло шанси на потрапляння до «золотого фіналу»

  • Сергію, перемога за 32 секунди до завершення матчу забили а потім ще раз… Чого ж так довго тягнули і за рахунок чого виграли?
  • За рахунок того, що намагалися зберегти як мінімум нічийний результат. У гас завтра вранці гра і ми б дуже засмутилися якби втратили всі очки, і відповідно можливості. Нічия нам давала шанс зберегти надії на фінальну гру…і тому навіть в кінці я зауважував хлопцям на тому, що потрібно зіграти надійно і зберегти власні ворота, а шанс забити все одно буде, взяв тайм-аут … і сказав: «хлопці, ми тринадцять хвилин не забили, і у нас є одна хвилина щоб забити. Давайте спробуємо». І завдяки цьому спокою нам вдалося піймати суперника і забити, навіть двічі.
  • Цікава психологія…Менше х тим, дещо під час перерви мені вдалося підслухати у вас… зокрема, я почув фразу – «Не можна забити, якщо не бити по воротам!» Тобто моменти виникали, але ваші підопічні по воротам не били. Відповідно, ви ж налаштовували гравців на те, щоби перемогти?
  • Звичайно, звичайно нам цього не вистачало. Ми зібралися після великої перерви і в першому таймі у нас майже не було ударів по воротах… звичайно, це нас засмучувало… начебто і пас був і до воротарського майданчика доходили, а потім все. Кожна атака має завершуватися ударом. 
  • Результат по грі?
  • Я вважаю, результат по грі,сказав після матчу Сергій Горпініч, тренер «Smart Team»

  0005.jpg   0064.jpg

 

В іншому матчі СК «Білгород» в напруженому для себе поєдинку поступився ШЕРИФ - 4:5

 

Тим самим подарував «охоронцям» чудову можливість в їхньому останньому груповому матчі проти «Smart Team» грати з позиції «сили» - «ШЕРИФ» тепер влаштовувала і нічия…

0187.jpg   0179.jpg  

 

Smart Team – ШЕРИФ 1:1

 

 Маємо визнати, гра була подібною до фінальної, і нічого ж дивного, адже на кону і стояв вихід до фінального матчу за золото!

Обидві команди були максимально мотивованими і це відчувалося протягом всього матчу. Маємо бути об’єктивними і визнати, що нічийний рахунок – більш-менш справедливий підсумок зустрічі, хоча і влаштував цей результат тільки одну команду - «ШЕРИФ».

  • Хлопці виконали всі завдання, що я ставив. Вчора нам потрібна була перемога, а сьогодні нас було мало і ми грали від оборони, але хлопці зробили все що я їм сказав і я задоволений грою.

 

  • А чи доречні були авантюрні дії біля своїх воріт голкіпера команди? Пр нічийному рахунку, який вас влаштовував…
  • Ми грали від оборони і помилки були… зокрема пропустили і пішли вже ризикувати до воріт суперника і це принесло свій результат.

 

  • Склалося враження, що ваші гравці не знають як розіграти зайвого шостого польового гравця… а в останній момент, коли треба відтягнутись від п’ятачка для того аби отримати пас і забити, а не тулитися всім до воріт суперника… 
  • Є таке, але хлопці ще молоді і тільки почали грати у фут-зал. Вони перспективні і дякую, що здобули результат,сказав після матчу Олександр Семенов, тренер «ШЕРИФ»

Зазначимо, що їхній суперник - «Smart Team» був у грі більш збалансованим в лініях, проте цього виявилося недостатньо для успіху. Тепер на підопічних Горпініча чекатиме матч за бронзу проти СК «Білгород»

А у фіналі побачимо цікаве протистояння між «ШЕРИФ» та «ДФС».

LUX_6442.jpg   LUX_6263.jpg

Андрій Плахотнюк