Бізнес Ліга 2023-2024 Анонс 6 туру

LUX_1903.jpg

Бізнес Ліга 2023-2024

Анонс 6 тур

 

Відбірковий етап

 

GRIFFIN - ФК Легія

 

Гра 3 туру, яку змушені були перенести, із зрозумілих всім причин (повітряна тривога) нарешті має відбутися…

І ця особиста зустріч колишніх чемпіонів Ліги «А» поза всяким сумнівом стане центральною у турі. Обидві команди під час відбіркового етапу виборюють право потрапити у вищезгадану Лігу «А», відповідно їхня готовність якнайкраще і буде перевірена цим двобоєм. 

    Взагалі-то, з огляду на турнірну таблицю номінальних гостей цілком влаштує нічийний результат, чого не скажеш про їхніх суперників – «грифонам» потрібно перемагати і наздоганяти амбітних конкурентів (ФК Штурм і МФК Десна), звичайно, якщо підопічні Варениці хочуть потрапити у Лігу «А», а як же ще?!
  Відповідно, очікуємо від GRIFFIN гри «першим» номером, а їхні суперники аналогічно прогнозовано гратимуть на контратаках 

Шанси оцінюємо як 55 на 45 на користь «грифонів»

 

МФК Десна – ФК Штурм

 

Звичайно ніяк не можемо оминути увагою цю зустріч, в якій суперники відчайдушно «битимуться» винятково за перемогу! І якщо у ФК Штурм ще залишиться одна гра у відбірковому етапі, то у МФК Десна ця гра на даному етапі остання… а, враховуючи нинішню рівність очок в турнірній таблиці і близькість GRIFFIN, суперників влаштує тільки перемога, і особливо це стосується підопічних Листопада, адже тоді вони випередять своїх нинішніх суперників і навіть якщо в останньому турі ФК Штурм візьме три очки і зрівняється із МФК Десна, то останні все одно будуть вищі - за рахунок переваги в особистій зустрічі. Але, аби розраховувати на місце в Лізі «А» потрібно буде ще дуже сподіватися, що очки в своїх зустрічах втрачатиме і GRIFFIN… Аналогічні розклади з подальшим очікуванням на результати ігор GRIFFIN, за умови перемоги над МФК Десна, стосуватимуться  і ФК Штурм

Оцінимо шанси команд як 60 на 40 на користь МФК Десна 



Корпоративна ліга

 

Smart Team – Colonnade

 

От взагалі складно передбачити розклад сил перед цією зустріччю… З одного боку, рівень футбольної організації вище у Smart Team, але у їхніх суперників кілька гравців індивідуально помітно сильніші… проте, чи вдасться «чорним» завдяки індивідуальним діям окремих виконавців і «чорною» роботу в захисті інших, створити ефективну тактичну модель, аби зламати єдиний організм підопічних Горпініча… - ще питання.

Вважаємо, що 55 на 45 на користь Smart Team, але тільки через насамперед кращі організаційні показники команди

 

Андрій Плахотнюк