Бізнес Ліга 2022-2023 КЛ "elite" 1 ТУР

LUX_4468.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Корпоративна Ліга «еlite» 1 тур

  • Горяни розпочинають з перемоги! 

 

ФК Говерла-ЧША - Гідропарк-УАПГ 5:3

 

Єдиний матч у лізі звів одразу двох непримиримих та принципових суперників. І якщо минуле побачення під час відбіркового етапу закінчилося впевненою перемогою підопічних Шуфрича, то цього разу перемога «горянам» далася зовсім непросто - «лівобережні» трималися відчайдушно і чинили гідний опір суперникам, а часом були навіть близькими до того, аби кардинально змінити хід поєдинку, однак «горяни» не дозволив.

  • Перемогли, а це вже друга перемога над «гідропарком», але ця перемога далася вам набагато складніше…
  • Так, у нас під час міжсезоння з’явилися нові гравці, по новому довелося зігруватися, а це дається важко. Ми збираємось на тренуваннях і в принципі результат є і я вважаю його непоганим.Суперник цього разу був набагато сильнішим, «сконцентрованішим» і вони дали нам дуже тяжкий бій…
  • За рахунок чого перемогли, адже у матчі був момент коли здалося, що втратите свою перевагу…
  • Так, при рахунку 3:2 я вважав, що вони переломлять хід гри, адже настрій і фурор був на їхній стороні, але слава Богу, ми забили четвертий м’яч і все склалосянабагато краще для нас. А виграли за рахунок того, що ми всі друзі і знаємо, що повинні битися один за одного до останнього, сказав після матчу Шаміль Ільясов, гравець ФК «Говерла-ЧША»

LUX_4571.jpg     LUX_4604.jpg

Андрій Плахотнюк