Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "AB" 8 ТУР

LUX_0467.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023»

Відбір «АВ», 8 тур

  • SKIDKA.UAпершими забронювали собі місце у лізі «А»!
  • ФК ЛЕГІЯ знову втрачає очки, але також потрапляє в омріяну лігу!

 

Результати матчів 8-го туру розділили претендентів навпіл - SKIDKA.UA, які перемогли, гарантували собі місце в лізі «А», до них приєдналися гравці ФК ЛЕГІЯ, які хоч і не виграли але завдяки неочікуваному програшу конкурентів (STRON поступився STAR) також забронювати за собою омріяне місце у першій четвірці.

На решту вакансій в лігу «А» (2 місця) залишилось чотири претенденти Teleport PoshtaARTUR MUSIC, STRON, MANZANA і саме останні вихідні стадії відбору стануть вирішальними. 

У суперечці ж бомбардирів  зміна лідера - Денис Хруль з Teleport Poshta, відзначившись у матчі проти ARTUR MUSIC хет-триком, із сімома забитими м’ячами впевнено випереджає конкурентів

 

 

Teleport Poshta - ARTUR MUSIC 3:2

 

І один в полі воїн…

Хоча було б несправедливим сказати що лише завдяки одному гравцеві (Денис Хруль), який відзначився у зустрічі хет-триком, «листоноши» здобули таку важку, але напрочуд важливу для себе перемогу. Ми так і не скажемо, проте і применшувати вклад Дениса у загальний успіх команди теж не слід, адже його фахові бомбардирські якості зіграли як виявилося вирішальну роль у підсумковому результаті матчу. Адже гра складалася для його команди дуже непросто, адже перший тайм однозначно пройшов під диктовку суперника – «ARTUR MUSIC» об’єктивно виглядав кращим як за організацією самої гри, так і за її результатом. Проте, «музиканти» надто заспокоїлися, заколисали себе самі ж, адже на більш активні дії суперника після перерви не змогли ефективно зреагувати. Нападник «Teleport Poshta» Денис Хруль спочатку зрівняв рахунок, а згодом відзначився ще двічі і довів таким чином перевагу своєї команди до стану цілком комфортної. Все на що спромоглися «ARTUR MUSIC», так єдиний гол у відповідь за лічені секунди до фінальної сирени, хоча моментів врятувати гру було вдосталь …

  • Юрію, ви повернулися, команда виграла – значить, все в порядку
  • Так, вже не будуть казати, що я на фарт поїхав, слава Богу!
  • По грі… вольова перемога, яка була напрочуд важливою для вас, незважаючи на те, що перед цією грою у вас залишалося найбільше матчів – три. Можна сказати, що ви вже в одному кроці від ліги «А»
  • Ну, я не знаю… можу лише сказати, що у нас кожна гра як фінал, адже ми не дуже вдало стартували і тепер треба вигравати практично кожну гру. Суперник хороший і гра не була простою, проте нам вдалось реалізувати свої моменти і ми виграли
  • Що було головним?
  • Налаштування на гру – хлопці нормально б’ються, віддаються грі і це принесло результат, сказав Юрій Авдиш, капітан «TeleportPoshta»

 

SKIDKA.UA - AURORA Team 3:0

 

Момент істини…

Те, що новобранці турніру мали зовсім непогані шанси на продовження боротьби у турнірі в лізі «А», зумовило їхню максимальну націленість на ворота суперника протягом всієї гри… але ж і у SKIDKA.UA завдання було аналогічним… Проте, підопічні Шуста в цій зустрічі зіграли більш прагматично і для цього було кілька причин:

  1. Гравці SKIDKA.UA вже тривалий час грають збалансованим колективом під орудою одного тренера;
  2. Коротка в цьому матчі лава запасних (лише 2 заміни), зумовила тактичний малюнок гри від оборони

Тривалий час (аж до 21 хвилини) рахунок в матчі взагалі був нічийним, а за моментами переконливіше в бік новачків турніру… Але ж, незважаючи на більш-менш рівний характер двобою, ефективніше спрацювала більш досвідченіша команда - SKIDKA.UA. Тим не менше, кінцева перевага у три м’ячі не зовсім коректно характеризує справжнє співвідношення сил та футбольних подій на паркеті.

Та пам’ятаємо слова Метра (Валерія Лобановського) про те, що гра забувається, а рахунок залишається. Вітаємо першого учасника ліги «А», який сам у своєму останньому матчі групового раунду оформив подальший свій шлях у турнірі у лізі «А»!

  • Вашу команду влаштовувала тільки перемога і ви її здобули…
  • Так, матч був дуже важкий, і ми про це знали, хоча суперник -дуже молода команда але ціпка і тому ми очікували, що складно буде їм забити і ми будемо сидіти на своїй половині і терпіти, чекати… завдання було перетерпіти і забити свої голи, адже наше завдання було потрапити у лігу «А» 
  • Ця перемога і гарантувала вихід у лігу «А»
  • Так, ми і грали тільки на перемогу, нам потрібні були голи і слава Богу, ми змогли, хоч було важкоіноді, але ми перемогли…
  • За рахунок чого вдалося дотиснути суперника?
  • Я думаю, що терпіння, адже у нас було дуже мало людей… тому це велика заслуга польових гравців, які дуже бігали і полегшили мені роботу, сказав після матчу Іван Ткаченко, голкіпер SKIDKA.UA

 

В інших матчах: 

 

STAR несподівано переграв STRON – 4:2

 

І це при тому, що «зіркові» вже раніше втратили всі шанси на першу четвірку, а новачки навпаки – зберігали дуже хороші перспективи на підвищення в класі… Тепер же, від «STRON» залежить далеко не все, адже для того, аби все ж таки потрапити до ліги «А» їм, крім власної обов’язкової перемоги в останній зустрічі відбіркового раунду, необхідно ще розраховувати на поразки суперників у паралельних матчах - така собі перспектива… 

 

ФК ЛЕГІЯ раптово знову втратили очки, цього разу Чемпіони не змогли переграти VIATEC - 3:3.

 

Але ж, результат матчу, що вище, вирішив їхню проблему за них же – «STRON» поступився і не зможе за рахунок останнього матчу тепер вже ніяк наздогнати «ФК ЛЕГІЯ», у яких на чотири очки більше… Отже, вітаємо «ФК ЛЕГІЯ» із виходом у лігу «А»

 

Андрій Плахотнюк