Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "Корпоративної ліги" 7 ТУР

LUX-301.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023» 

Відбір «Корпоративної ліги», 7 тур

  • Євротехнобуд не грав, але місце КЛ «gold» вже завоював!
  • Мінімальна перемога гарантувала PlasticsUkraine прохідне місце в «золоту» лігу!

В Корпоративній Лізі після матчів сьомого туру відбувся майже повноцінний розподіл майбутніх ліг, адже за два тури до фінішу відбіркового етапу одразу дві команди забронювали собі місця в Корпоративній лізі «gold» і цілком вірогідно, що доля ще двох путівок вирішиться вже у наступному турі.

Перші путівки отримали Євротехнобуд і Plastics Ukraine, причому «продавці будматеріалів» отримали це право за рахунок результатів в інших матчах і виявилося так, що завчасно зароблених 15 пунктів гарантовано вистачить, а пропущену гру як і матч 8 туру можна буде використати для випробовування найближчого резерву.  

В суперечці бомбардирів без змін - нападник Євротехнобуд-а Валентин Цвелих, в активі якого 13 голів, поза конкуренцією!

 

Colonnade - ФК Аматорс 2:1

 

Слід визнати, що очікували на перемогу Шевера та партнерів, адже «Colonnade», як відомо, відчутно підсилився у цьому році і це неабияк позначилося на грі команди і на результатах матчів теж. Проте, перемога не далася команді легко і для її здобуття довелося дуже сильно попотіти, і якби ж то не коротка лава запасних «аматорів», то ще далеко невідомо як саме закінчився би цей двобій. Відзначимо, що завдяки цій перемозі «Colonnade» зберіг невеликі шанси на «золоту» лігу, але для цього потрібно буде перемагати СБ-Team і чекати на подальшу втрату очків «силовиками» і також сподіватись, що СК «Білгород» не зможе виграти два своїх матча, що залишились….

LUX-72.jpg   LUX-12.jpg

 

В інших матчах:

 

СБ-Team не зміг перемогти СК Білгород - 3:3

 

І цей нічийний рахунок може стати «силовикам» поперек горла… якщо вони, скажімо, не зможуть виграти у «Євротехнобуд» (що цілком можливо) в наступному турі і програють в очному протистоянні із «Colonnade», то «СБ-Team» залишиться в Корпоративній лізі… а мрії про «золоту» лігу доведеться відкласти на наступний сезон… У звітному ж матчі необхідно відзначити їхніх суперників, які граючи лише з однією заміною, змогли стримати «силовиків» і цілком заслужено відібрати в них перемогу…

  • Скажу чесно, що мало хто очікував на те, що ваша команда дасть сьогодні справжній бій більш майстровитому супернику
  • Так, гра була дуже складною… але зібрались із силами і дали бій – мені сподобалось
  • По грі… могли б і виграти…
  • Так, у мене був хороший шанс, але там воротар добре зіграв, потім пенальті не забили…але результатом задоволені,сказав після гри Вадим Леоновець, гравець СК Білгород

LUX-213.jpg   LUX-236.jpg

 

БРСМ-Нафта - Smart Team 3:1

 

Підопічні Костенка знову на всіх парах продовжили мчати до КЛ «gold». А це стало можливим саме завдяки перемозі у даному матчі. Результат - ось що було у головах та ногах гравців «БРСМ-Нафта» після поразок у попередніх іграх і слід відзначити, що гравці напрочуд прагматично діяли від початку і до кінця, вміло при цьому використовуючи помилки своїх суперників.

  • Дмитре, так хутко розпочали… швидкий гол забили… що ж далі так складно стало?
  • Заспокоїлись, я вважаю, і потім вже виконали установку тренера, а він сказав щоб заспокоїлись, тримали більше м’яч і знайти свої моменти… якби ми були трошки успішнішими у розіграшах, то рахунок був би 4:0 ще у першому таймі. Суперник вибрав ризиковану тактику і міг за це поплатитись, але… футбол є футбол і тим він і цікавий 
  • Менше з тим, певною мірою авантюрні дії могли ж призвести до результату і суперник цілком міг зрівняти рахунок
  • Ну, звичайно… знову ж таки, це – футбол. Добре, що ми виграли
  • Результат очевидно сьогодні був головним?
  • Безумовно, адже після того, що ми програли дві гри поспіль, то тільки результат був головним і ми його здобули, я вітаю команду,сказав Дмитро Піший, гравець «БРСМ-Нафта»

LUX-101.jpg   LUX-106.jpg

 

Accord Group відчайдушно боровся, але не зміг втримати Plastics Ukraine і поступився - 2:3. 

 

Результат цього матчу дозволив підопічним Лагойди достроково заскочити у поїзд до «золотої» ліги

LUX-267.jpg   LUX-304.jpg

 

Андрій Плахотнюк