Бізнес Ліга 2022-2023 Відбір "Корпоративної ліги" 6 ТУР

LUX_7746.jpg

Бізнес Ліга «2022-2023» 

Відбір "Корпоративної ліги", 6 тур

  • Мета близька – Євротехнобуд переміг і вже в одному кроці від КЛ «gold»!
  • Дивовижне «вливання» подіяло – БРСМ-Нафта повернувся до перемог!
     

В Корпоративній Лізі відзначимо перемогу Євротехнобуд, який впритул наблизився до того, аби кваліфікуватися до Корпоративної ліги «gold»!

Відзначимо також перемогу БРСМ-Нафта над Plastics Ukraine, завдяки якій «заправники» повернулися до омріяної першої четвірки. 

Ну, а в суперечці бомбардирів поза конкуренцією нападник Євротехнобуд Валентин Цвелих, в активі якого 13 голів!

 

Colonnade Accord Group 4:2

 

Цьогоріч чимало компліментів було вже висловлено на адресу команди «Colonnade», адже ветерани суттєво оновили свій склад і нарешті стали предметно сперечатися з різними очевидними фаворитами Ліги. Головне, що в команді нарешті ми побачили і характер і можливість доводити на паркеті предметність своїх футбольних амбіцій. І хай підопічним Ярошевича ще бракує стабільності і гра команди ще не вийшла на хороший робочий ігровий ритм, проте як кажуть, «пацієнт скоріше живий, аніж мертвий». І це відчувається в усьому – відношення гравців до своїх обов’язків на паркеті, явка, врешті решт, якої ми апріорі не бачили у кількох останніх сезонах першості.

Незважаючи, на чималу кількість улесливих слів, «Colonnade» тепер доведеться наглядно «відпрацьовувати» на футбольному полі надані аванси. У звітному матчі перевага «чорних» була очевидною і запеклий двобій «старих» суперників цілком закономірно завершився перемогою номінальних господарів

  • Перемога – це завжди приємно! Ваша оцінка гри
  • Дякую супернику, з яким ми завжди граємо безкомпромісно й цікаво. Сьогодні вийшло так, що ми зіграли добре і в захисті, і у нападі забити щось середнє з того, що забиваємо в цьому сезоні. Задоволений партнерами і сподіваюся, що ця перемога тільки додасть необхідних емоцій нашим гравцям, аби вони з більшим ентузіазмом підходили до ігор.
  • Які ж цілі у команди?
  • Основа – перемога ЗСУ, а те що ми.. це вже другорядне. Ми зірок з неба хоч і не хапаємо, але поборемося за вихід у вищу лігу, а якщо ні, то будемо боротися за перемогу у нижчий, побачимо,сказав після матчу В’ячеслав Ярошевич з «Colonnade»

LUX_7799.jpg   LUX_7797.jpg 

 

В інших матчах: 

 

СБ-Team хоча й мінімально, але переграв Smart Team - 1:0

 

Результат цього матчу дозволив «силовикам» не втратити своє третє місце у групі і враховуючи поразку конкурента Plastics Ukraine порівнятися із ним в очках… тобто розділити друге-третє місця.

 LUX_7667.jpg   LUX_7723.jpg

 

Саме БРСМ-Нафта і перемогла Plastics Ukraine - 6:3

 

Що в свою чергу дозволило підопічним Костенко повернутися до першої четвірки команд, які кваліфікуватимуться до Корпоративної ліги «gold». Що правда, для цього потрібно буде ще попрацювати, тобто поповнити кошик залікових пунктів

LUX_8177.jpg   LUX_8160.jpg 

 

Ну, і відзначимо впевнену перемогу лідера пелетону Євротехнобуд над ФК Аматорс - 7:4!

 

І для того, аби достроково і першими кваліфікуватися до «золотої» ліги «продавцям будівельних матеріалів» необхідно здобути ще одну перемогу… або просто зачекати на втрату очок суперників вже у наступному турі. І перший і другий варіанти цілком ймовірні.

LUX_8070.jpg   LUX_8050.jpg

 

Андрій Плахотнюк