"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" Корпоративна Ліга фінали

LUX_0632.jpg
Parimatch
 Бізнес Ліга «2021-2022» 

Корпоративна Ліга фінали

  • Корпоративну Лігу взято під охорону – ШЕРИФ перемагає! 

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

ШЕРИФ, попри не зовсім стабільний для команди сезон в цілому, зміг зібратися і виграти найголовніші свої матчі, які дозволили «охоронцям» отримати золоті медалі. А їхній суперник ДФС отримав відповідно срібні нагороди, вітаємо! СК «Білгород», в свою чергу, після перемоги у «малому» фіналі став бронзовим призером!

В індивідуальних номінаціях:

Найкращий бомбардир – Олексій Лісовий «Smart Team»

Найкращий воротар – Михайло Головатюк «ШЕРИФ»

Найкращий форвард – Сергій Федірець СК «Білгород»

LUX_0618.jpg     LUX_1729.jpg

Завершився найдовший сезон за історію проведення турніру і в Корпоративній лізі. Досить рівний дивізіон подарував чимало цікавих матчів, а в кінці – два яскравих фінали, які виявилися схожими за сценарієм подій. І в одному і в другому доля зустрічі вирішилась протягом трьох хвилин під кінець матчів…

 

ШЕРИФ – ДФС 4:2

 

Незважаючи на те, що на стадії матчів у групі «ДФС» програв «ШЕРИФ»-у 2:5, у фіналі «податківці» небезпідставно розраховували дати справжній бій «охоронцям» і якщо чесно, то так і сталося. Обоюдогостра гра протягом першого тайму закінчилася нічийним рахунком 1:1 і лише у другій половині другого тайму «ШЕРИФ» змогли протягом якихось трьох хвилин тричі відзначитися і таким чином практично вирішити долю матчу на свій бік. «ДФС», що правда, голову не схилив і гравці до самісенького кінця не втрачали надію врятувати матч, проте більше одного гола забити не вдалося. У «ДФС» - срібло, а золото у «ШЕРИФ», вітаємо!

  • Сергію, вітаємо! Ваші емоції…
  • Дуже приємно, виграли, дякую всім хлопцям, дуже важкий шлях пройшли до перемоги,був лаконічним після матчу Сергій Колесніченко, гравець «ШЕРИФ»

LUX_1754.jpg     LUX_1744.jpg

LUX_1734.jpg     LUX_1739.jpg

 

Smart Team – СК «Білгород» 2:5

 

Підопічним Горпинича зовсім трохи не вистачило аби грати у фіналі (три команди після групового раунду мали по 10 очок, але за особистими показниками поступився суперникам і змушений був пропустити «ШЕРИФ» та «ДФС» у фінал), тому основним завданням стало завоювання бронзових нагород. На карту було поставлено все і відверто кажучи, здалося, що гравці «Smart Team» десь просто перегоріли… Можливо саме цим пояснюється якась незвична для команди аморфність в контактній боротьбі на полі і чималенький відсоток браку. Менше з тим, після невдалого старту (Smart Team пропустив два м’ячі), підопічним Горпинича вдалося гру вирівняти і зрівняти рахунок. Варто відзначити роль в команді Олексія Лісового, який не раз виявляв лідерські якості і змушував партнерів тягнутися за собою.

У другій половині гри ситуація дещо змінилася – більш комбінаційно діяли «Smart Team», проте більш ефективно їхні суперники, яким швидше і краще вдавалося контратакувати, і розпоряджатися своїми створеними моментами. СК «Білгород» під кінець зустрічі вдався справжній спурт із трьох забитих голів, ліквідувати який суперник вже не зміг.

  • І президент, і голкіпер, і нападаючий, якщотреба
  • І гол забив!
  • І гол забив, які відчуття?
  • Ми втомилися, давно не грали у залі, але нічого, ми тренуємося на велике, тому темп для нас не проблема…Грали один за одного, терпіли багато, хлопці можливо збиралися, а ми вже дуже давно не грали у залі. Однак, думаю, що командна гра допомога нам і трішечки по фарту нам сьогодні було і я ловив,поділився після гри Сергій Пилипенко, президент СК «Білгород»

LUX_0627.jpg     LUX_0621.jpg

Андрій Плахотнюк