"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" KЛ "business" фінали

LUX_9161.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022»

Корпоративна Ліга «business»

  • Визначився чемпіон – INTERCITY!
  • ФК Аматорс перемагає і завойовує бронзові нагороди!

Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

В Корпоративній Лізі «business» відбулися фінальні матчі!

У грі за третє місце переможцем стала команда дебютант. І що цікаво, в будь-якому разі переміг би дебютант, оскільки для обох учасників фінального матчу нинішній турнір став дебютним. Що ж стосується головного матчу, то в ньому зійшлися старожили турніру, один з яких і став чемпіоном!

 

INTERCITY – Accord Group 5:3

 

Напружена гра на зустрічних курсах. Обидва колективи не пасували, а намагалися на майданчику диктувати свої умови. Проте, практично протягом всього ігрового часу номінальним гостям доводилося наздоганяти «залізничників», які напрочуд вдало стартували і по ходу гри вже не збавляли обертів. Відзначимо у складі переможців Вадима Шопшу, який у фінальному матчі записав на свій рахунок три забиті м’ячі. Взагалі-то гра була достатньо цікавою, незважаючи на постійну перевагу «INTERCITY», які під кінець зустрічі її суттєво розгубили, пропустивши два голи.

  • Ваш коментар по результату
  • Ну, ми дуже раді, що виграли цей матч, цей сезон. Ми зібралися і довели як кажуть наше переможне діло до кінця. Коаще зіграли ніж минулу гру, через це й перемогли.
  • Під кінець почали втрачати перевагу
  • Ну, рахунок був 5:1, трохи розслабилися і пропустили але довели гру до переможного кінця,сказав Ігор Скорощук, гравець «INTERCITY»  

LUX_9146.jpg   LUX_9126.jpg

 

ФК «Аматорс» досить переконливо обіграв «Metinvest Digital» з хокейним рахунком 13:1

 

Проте, не варто сприймати подібний великий рахунок буквально, адже у стані суперників були просто колосальні проблеми зі складом. Правда, мали вони місце і у «аматорів», однак в дещо легшому варіанті. А тому, цей матч абсолютно точно мав якийсь свій винятковий присмак.

Менше з тим, необхідно привітати обидві команди з дебютним стартом в турнірі і побажати на майбутнє побільше хороших ігор і яскравих звитяг, які мали вже мали місце і чемпіонаті нинішньому.

LUX_7391.jpg   LUX_7380.jpg 

 

Андрій Плахотнюк