"Parimatch Бізнес Ліга 2021-2022" KЛ "elite" 7 ТУР

0088.jpg

Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» 

КЛ «еlite» пропущені матчі 7 туру

  • INTERLUX переміг LAWGRIS і отримав шанс посперечатись за бронзові нагороди КЛ «еlite»! 


Відзначимо, що: 

титульний партнер турниру – Parimatch

технічний партнер турниру – LEGEA

водний партнер турниру - Природне джерело. 

За підтримкиDominos Pizza, Soccer-shop.com.ua, formas.com.ua и ФФК.

Вже понад 7 місяців минуло від початку війни і відповідно вимушеного припинення футбольного чемпіонату Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» 

Чимало учасників турніру нині гідно захищають нашу Державу на фронті від підступного ворога. Саме через це склади більшості команд зазнали відчутних змін, що певною мірою вже позначилося , чи ще позначиться надалі на результатах клубів у чемпіонаті.

Проте, пам’ятаємо, що найголовніший для всіх нас результат, це – Перемога у визвольній війні, повернення окупованих територій і звичайно наших військових живими та здоровими додому.

Що ж стосується відновлення футбольного турніру минулими вихідними, то у чемпіонаті Parimatch Бізнес Ліга «2021-2022» відбулося чимало пропущених матчів в корпоративних лігах, зокрема два з них у КЛ «еlite» 

  

INTERLUX – LAWGRIS 7:1

 

У цьому поєдинку підопічні Нестерука у разі перемоги набирали б 13 очок, обходили б «НУОУ» (у студентів 12 очок), які знаходяться на другому місці в турнірній таблиці, як мінімум на один тиждень, і сподівалися б на поразку «НУОУ» в матчі проти «ITG»… інакше кажучи – шанси залишались…

Але для цього потрібно було будь-що вигравати у звітному матчі самим, а цього так і не відбулося… Одною з головних причин, на мій погляд, стала відсутність тренера, а за сумісництвом й головного диригента й мотора команди – Віталія Нестерука.

Незважаючи на очевидну зарядженість на позитивний результат і чимало проведених атак «LAWGRIS» вдалося лише раз відзначитися у воротах суперника, тай те, лише тоді вже коли долю матчу було практично вирішено. За більш-менш рівної гри їхній суперник «INTERLUX» піймав «кураж» і зумів забити аж 7 голів! 

Цікаво, що суперники статистично мали практично паритет у кількості завданих ударів по воротах (18 проти 17), але номінальні господарі били явно більш прицільно, що і було зафіксовано на табло. Завдяки цій крупній перемозі «INTERLUX» посунив з третьої сходинки ФК Говерла-ЧША і виборов бронзові нагороди першості, вітаємо!

  • Нова назва… і перемога (до цього «SATURN», «VEGAS»). Назву змінили і зіграли напрочуд потужно… трохи неочікуваний результат…
  • Так, якщо подивитися на табло, то легка перемога а насправді матч був рівним, просто нам вдалося реалізувати настанови тренера. Ми взагалі давно не бачилися і зустрілися перед грою трохи раніше, подивилися на турнірну таблицю, налаштувалися і показали той футбол, який ми повинні демонструвати завжди, відповідно результат закономірний,сказав після гри Олег Мельниченко, гравець «INTERLUX»

 0146.jpg    0091.jpg

  

Ну, а в матчі «KYIV UNITED» - «ALERTES» переможця не було виявлено, нічия – 2:2

 

 В принципі результат зустрічі аж аніскілечки не здивував, адже номінальні господарі матчу «KYIV UNITED»  ще в минулому турі гарантували собі місце у фіналі дивізіону, перегравши «НУОУ» 3:1.

Що ж стосується суперника, то «ALERTES» після поразки ще має шанси посперечатися за п’яте місце у зустрічі проти «LAWGRIS», якщо звичайно «НУОУ» не програє в матчі проти «ITG»…    

0232.jpg   0221.jpg 

Андрій Плахотнюк